در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
با توجه به طرح های مختلف بیمه عمر توسط شرکت های مختلف به ترتیب:

1-کدام طرح از نظر تعهدات در مانی و جبران هزینه های آن منطقی تر هستند

2-بیشترین سود سپرده و تعهدات مربوط به کدام نوع ؛طرح بیمه تک نفره یا خانواده  خواهد  بود

3-مناسب ترین نوع بیمه عمر  با توجه به دو سوال فوق چیست
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)
با سلام و وقت بخیر

بیمه نامه های عمر با توجه به شرایط و سن بیمه گذار تعیین میشود و در یک دید کلی نمی توان به سوالات شما پاسخ منطقی داد.

در یک شرایط  بیمه عمر شرکت آسیا خوب هست در مورد دیگر پاسارگاد ، ملت و ....

باید با پاسخ دادن به یک سری از سوالات دیگر بیمه نامه مناسب برای شما پیشنهاد داد.

التماس دعای خیر

یاعلی