در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام بنده مدتی قبل تصادفی داشتم و راننده مقصر فاقد گواهینامه است منتها بیمه شخص ثالث دارد. و هم اکنون فراری میباشد و مدارک خود را تحویل نداده است آیا خسارت بنده پرداخت میشود ؟
بنده چکار باید انجام دهم تا بتوانم خسارتم را دریافت کنم
با سپاس فراوان
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
شما میتوانید تنها از مراجع قضایی از راننده مقصر شکایت کرده و تامین دلیل کنید اگر خسارت مالی است باید با هزینه شخصی خودرو خود را تعمیر گنید واگر راننده متعاقبا پیدا شد میتواید از ایشان دریافت کنید
اما اگر خسارت جانی است بعد از مراحل قانونی به صندوق تامین خسارتهای بدنی بیمه مرکزی مراجعه فرموده و دیه رااز آن محل دریافت کنید سپس صندو به قائم مقامی شما از مقصر شاکی و در صورت دستگیری وی مبلغ را ریکاوری میکند.