در دیه و بیمه خودرو توسط
سلام

راننده ای به من زد و فرار کرده است. چگونه می توانم از ایشان شکایت کنم و دیه بگیرم؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

شما به کلانتری که در اون منطقه تصادف کرده اید مراجعه کنید و علیه راننده فراری نامشخص شکایت  کنید و خب تقاضای معرفی به پزشکی قانونی کنید و خب بعد از اون کلانتری خودشون راهنماییتون میکنن و بعد از کلانتری پروندتون به دادسرا ارسال میشه اونجا بازهم طرح شکایت میکنید و اظهاراتتون ثبت میشه و بعدا در صورتی که باز راننده مشخص نباشه باکیفرخواست پروندتون به دادگاه ارسال میشه و بعد از اون قاضی برای راننده نامشخص منع تعقیب صادر خواهد کرد و پرونده مخطومه میشه و خب با اون  رای میشه از صندوق دیتون رو گرفت