در شرکت بیمه توسط
با سلام. فردی که در سال 95 به عنوان بازاریاب (دارای کد بازاریابی)در همه رشته های بیمه برای یک شرکت خدمات بیمه ای (بیمه ایران) فعالیت میکند و در واقع یکی از نمایندگان و دفاتر فرعی آن شرکت محسوب می شود اما هنوز در آزمون بیمه مرکزی شرکت نکرده و دارای آن کد شش رقمی اصلی نیست کارمزد وی در انواع رشته های بیمه (بخصوص شخص ثالث،بدنه و عمر) چگونه محاسبه شده و چند درصد می باشد؟آیا این درصدها مصوب بیمه مرکزی است یا همان شرکت خدمات بیمه ای تعیین میکند و در نمایندگی های مختلف بیمه ایران متفاوت اعمال می شود؟
2 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

کارمزد بازاریاب در قانون نیامده و صرفا از طریق توافق بین طرفین مشخص میشود
آزمون بیمه مرکزی هم تنها از نماینده گرفته میشود نه از بازاریاب
آیین نامه 83 بیمه مرکزی کارمزدها را مشخص کرده که در هر رشته چه درصدی به نماینده پرداخت میشود