در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام برای اخذ مجوز از بیمه مرکزی برای کارشناسی در بیمه ایران کجا باید ثبت نام کنم؟
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

بیمه مرکزی نمیتواند مجوز صادر کند تا شما در بیمه ایران کارشناسی نمایید

بیمه ایران کارشناسان خود را براساس ضوابط داخلی خود از داخل شرکت جذب مینمایند

بیمه مرکزی فقط مجوز ارزیاب خسارت را بصورت عمومی صادر و از طریق خود سایت بیمه مرکزی اعلام و ثبت نام صورت میگیرد