در سایر توسط
سلام

آیا بیمه ای برای ماما وجود دارد ؟ ممنون
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
دوست گرامی سلام و وقت به خیر

بله، شما میتوانید بیمه مسئولیت مدنی حرفه ای پیراپزشکان را تهیه فرمائید.

برای ماماهایی که دارای مطب مستقل هستند،حق بیمه 427،280 تومان می باشد.

و برای ماماهای شاغل در بیمارستان، دندانپزشکان تجربی،بهداشت کاران دهان و دندان،حق بیمه 162،137 تومان می باشد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با کارشناسان ما تماس حاصل فرمائید.

بیمه سامان،بیمه پاسخگو