در سایر توسط (120 امتیاز)
با سلام
من 27 سال سن دارم و سابقه بیمه ندارم به امید استخدام قرصت رو از دست دادم.سوال من اینه در مورد بیمه کشاورزی اعم از شرایط و زمان بازنشستگی و سوال بعدی هم اینکه داشتن گواهینامه تراکتور چه تاثیری داره در بیمه کشاورزی؟
1 پاسخ
توسط (5,680 امتیاز)
دوست عزیز شما با پرداخت 30 سال حق عضویت صندوق بیمه روستاییان و عشایر در سطح انتخابی میتوانید علاوه بر استفاده از مزایای در سن 57 سالگی مستمری بازنشستگی دریافت نماید. و در پاسخ سوال دوم رانندگی ادوات کشاورزی تنها به عنوان شغل شما ثبت میگردد و امتیاز خاصی ندارد.