در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام

از کار قبلیم 2 ماه هست که اخراج شدم. چه مدت فرصت دارم از کارفرما برای بیمه نکردن شکایت کنم ؟

با تشکر از شما
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام حقوق کارگر جزو دیون ممتاز بوده و از بین نمی رود (به زبان ساده شما هر زمان می توانید حقوق پرداخت نشده را مطالبه نمایید و حقوق شما بر دیگر مطالبات ارجحیت دارد) و در صورت داشتن مدرک دال بر ندادن حق بیمه شما می تونید به اداره کار مراجعه نمایید و موضوع حق بیمه پراخت نشده را پیگیری نمایید