در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام  خسته نباشید شغل ام سدسازي است بعلت عدم پرداخت بیمه بیکاری درپروژهای عمرانی درسال89 مجبورشدم باپرداخت یک سال حق بیمه حداقل ، 17 ماه بیمه بیکاری اخذ کردم واز سال 92دستمزد روزانه ام70000ریال تعیین گردیده وباافزایش سالانه نرخ متعارف دولتی امسال 1158300ریال میباشد درحال حاضر باداشتن حدودا"34 سال سابقه پرداخت بیمه و50سال سن میخواهم درخواست بازنشستگی دهم شرایط محاسبه بازنشستگی ام برمبنای2 سال اخرخدمتم است یا 5 ساله محاسبه میشود. با تشکر رمضانی
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام براساس قانون 2 سال آخر اشتغال ملاک است ولی اگر افزایش حقوق غیر عرف باشد 5 سال آخر ملاک قرار خواهد گرفت

اطلاعات بیشتر در :

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی

شرایط بازنشستگی