در بازنشستگی و مستمری توسط
در بیمه تامین اجتماعی با چه حرفه ای ۱۰ساله میتوان بازنشست شد؟البته باحقوق ۳۰روز
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام این موضوع در قانون نیامده است تنها مشاغل سخت با داشتن 20 سال کار متوالی می توانند بدون داشتن شرط سنی بازنشست شوند

  • وقتی بیمه شده مدت حداقل ۲۰ سال متوالی و یا ۲۵ سال متناوب در کارهای سخت و زیان آور سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد می تواند بدون توجه به شرط سنی درخواست بازنشستگی نماید.

 شرایط بازنشستگی