در بازنشستگی و مستمری توسط
با سلام ممنون از اینکه سوال دیروزم را بلافاصله جواب دادید و فرمودیدید که سن باز نشستگی برای خانم 55 سال هست حالا میخواهم بدانم 5 سال دیگر که 55 ساله خواهم شد  و سابقه ام حدودا 20 سال خواهد شد میتوانم حقوق کامل بگیرم یا به نسبت سابقه بازنشسته خواهم شد
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
سلام تابحال قانون آیین نامه و یا بخشنامه ای مبنی بر دریافت حقوق کامل با 20 سال سابقه نبوده و شما با 20 سال سابقه به اندازه 20 روز حقوق ماه رو دریافت می کنید

 البته سوابق بیشتر از 20 سال مشمول ماده 111 قانون تامین اجتماعی می شوند و دریافتی آنها در آخر ماه از پایه حقوق وزارت کار نمی تواند کمتر باشد