در بیمه سلامت و بیمه خدمات درمانی توسط
تفاوت بيمه سلامت همگاني و بيمه سلامت ايرانيان چيست؟ آيا در ارائه خدمات متفاوت ميباشند؟ در سايت bimesalamat ثبت نام كردم چندتا گزينه هست. يك گزينه سلامت همگاني كه رايگان هست. و يك گزينه سلامت ايرانيان كه ٥٨ هزار تومان ميخواد . تفاوت اين دو چيست؟
1 پاسخ
توسط (109,450 امتیاز)

در مرحله ثبت نام در سایت بیمه سلامت دو طرح " پایه سلامت همگانی" و "ایرانیان" رو می بینید.

از لحاظ خدمات دهی این دو طرح فرقی با هم ندارن. از لحاظ هزینه ای، طرح پایه سلامت همگانی رایگان می باشد و برای طرح ایرانیان باید هزینه پرداخت شود.

در سال 95 دولت دستور داده که خدمات سازمان سلامت به طور رایگان در اختیار مردم قرار بگیره. پس شما طرح پایه سلامت همگانی که رایگان هست رو انتخاب کنید.

در سایت شون برای طرح ایرانیان پول می خوان که مشکل از سایت هست، شما همون طرح پایه سلامت همگانی رو انتخاب کنید.