در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
من دفترچه خودم تعویض کردم بعد متوجه شدم اطلاعات گارگاه شوهرم و آدرس محل کارش همراه با کد کاربری کلا اشتباه هیچ جواب مشخصی به من نمیدن چه کار باید بکنم
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با مراجعه به واحد در آمد و مسئول پرونده کارگاه نسبت به اصلاح مشخصات کارگاه اقدام نمایید این امر باید توسط کارفرما یا نماینده قانونی کارفرما انجام گردد