در سازمان تامین اجتماعی توسط
سلام

من کارفرما یه شرکت خصوصی هستم و شرکت جابه جا شده برای انتقال پرونده بیمه تامین اجتماعی به شعبه دیگر باید چه کار کرد ؟آیا باید برای تمام پرسنل ترک کار زد ؟
3 پاسخ
توسط
با سلام با توجه به اینکه شما شرکت حقیقی هستی میبایست نسبت به ان محلی که حظور داشتین تقاضای فاقد فعالیت را درخواست نمایید بعدبه شعبه جدید مراجعه وتقاضای انتقال پرونده مطالباتی را درخواست وباهمان کد قبلی تقاضتی بازرسی ونسبت به نامنویسی پرسنل اقدام ولیست خودرا ارسال نمایید
توسط (15,520 امتیاز)
با سلام با توجه به اینکه یک شخص حقوقی هستین در نتیجه اولین کار اینه اعلام اینکه این محل فاقد فعالیت میباشد تا نسبت به اون محل بازرسی بعمل بیاید بعد به شعبه جدید رفته وتقاضای انتقال پرونده مطالباتی از شعبه قبل به شعبه جدید انجام داده وبا همان کد کارگاهی قبلی تقاضای بازرسی محل جدید درخواست نموده وبعد کلیه پرسنل رو مجددا نامنویسی کرده واقدام به تنظیم لیست وارسال به شعبه جدید نمایید