در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
2 پاسخ
توسط
بیمه های عمر بیمه درمان نیستند؛ مگر اینکه پوشش اضافی امراض خاص رو تهیه کرده باشید که فقط شامل سکته قلبی،سکته مغزی،سرطان ها(شامل جراحی،شیمی درمانی،رادیوتراپی)،عمل قلب باز و پیوند اعضای ذرونی اصلی میشود؛

اما از بین شرکت های بیمه،بیمه پارسیان همراه با بیمه های عمر و سرمایه گذاری وزینش،یک بیمه هزینه های درمان که شامل بستری و درمان، جراحی ها بزرگ،رادیوتراپی،شیمی درمانی،سنگ شکنی،آنژیوگرافی،گامانایف،هزینه امبولانس و هزینه زایمان میشود را بقورت انحصاری ارائه میدهد که در شرکت دیگری یافت نمیشود؛

تنها لیمه پاسارگاد یک بیمه تکمیلی محدود در بیمه عمرش ارائه میدهد که شامل هزینه بستری و درمان و هزینه جراحی های بزرگ است؛

در صورتی که که نه امراض خاص رو تهیه کرده باشید و مشکل شما جزو موارد ذکر شده نباشد و یا بیمه درمان پارسیان را تهیه نکرده باشید،هزینه های جراحی را بیمه عمر متقبل نمیشود؛
هیچ بیمه عمری بیمه درمانی نیست
توسط (109,610 امتیاز)
سلام. با تشکر از شما

سال نوتون مبارک. پیشنهاد می کنم در سایت عضو بشید و پست بگذارید تا کسانی که نیاز به تماس با شما دارن بتونن از طریق اطلاعات تماس تون در پروفایل باهاتون تماس بگیرن
با تشکر