در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
6 پاسخ
توسط
کلا براي خانمها چه شاغل چه خانه دار بهترين بيمه نامه براي متاهلين بيمه نامه مشترک (شرکتهاي بيمه کارآفرين ، آرمان ،‌ما و پارسيان)‌ و براي افراد مجرد بيمه نامه انفرادي کليه شرکتها مناسب است
توسط
بیمه ملت یک بیمه مستمری مخصوص زنان خانه دارد دارد که البته تغاوت خاصی با بیمه عمر هم ندارد اما بصورت خاص.برای مستمری زنان خانه دار طراحی شده؛
اما این به بدین معنا نیست که برای مستری زنان خانه داره سایر شرکت ها فایده ندارند؛

و البته طبق فرموده دوستمون،بیمه های مشترک هم انتخاب خوبی.هستند
چون ریسک فوت سرپرست خانواده رو هم پوشش میدهند؛اما در اختیار همسر هستند؛ اگر نگرانی بابت طلاق و مشکلات زناشویی دارید در این بیمه نامه،خودتون بیمه گذار باشید
توسط
با سلام بیبمه پاسارگاد دومین بیمه عمر از نظر بیمه مرکزی بعد ایران
توسط
دوست عزیزی که بیمه پاسرگاد رو دومین بیمه عمر از نظر بیمه مرکزی عنوان کردید

میشه بگنین از چه نظر؟ من ندیدم بیمه مرکزیبیمه های عمر رو امتیاز گذاری خاصی بکنه؛بجز در موارد فروش و تولید حق بیمه یا پرداخت خسارت؛

اصولا بیمه مرکزی این کار رو نمیکنه و  فقط از سطح توانگری ، آمار تولید حق بیمه خبر میده

حالا شما گفتید دومین؛ممکن هست اولین رو معرفی کنید تا همه بسمتش برن؛یا سومی کدوم شرکت هست؟ته لیست کدوم شرکت هست

شما میگین دومین شده؛من موارد خیلی زیادی میتونم بیارمکه بیمه پاسارگاد بهترین نیست

1- سود قطعی پایین 2- سرمایه فوت کمتر 3-ارائه پوشش آتش سوزی که اصلا رایگان نیست اما طوری القا میشود که رایگان است 4- پوشش امراض خاص ناکارآمد 5- عدم شفافیت سایت رسمی شرکت  6- داشتن بازاریابانی که فقط تبلیغاتی میکنند که عوام فریبانه و به ضرر بیمه گذار و شرکت بیمه هست
توسط (33,930 امتیاز)
بیمه عمر برای شما خیلی مناسبه چون هم میتونید از مزایای بیمه عمر استفاده کنید . هم بعد از مدت تعیین شده از مزایای بازنشستگی اون بهره مند بشین .