در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (130 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
‏با سلام دوست عزیز...خواستم بدونم در بیمه عمر سود به صورت ماهانه می ریزند ؟...مثلا سودهای بلند مدت بانک هر ماه حساب میشه که 18% هست آیا در بیمه عمر هم همین گونه حساب میشه یا نه هر ساله 20 تا 25 %  فقط یک بار محاسبه می شه و می ریزند؟
3 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)
با سلام ،

این بستگی داره به نحوه پرداخت حق بیمه شما ، در صورتی که بصورت ماهانه واریز بفرمائید آخر 12 امین قسط محاسبه می شود ، و برای اشخاصی که سالانه و یا سپرده گذاری دارند از اول پرداخت محاسبه می گردد.