در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

مزایای بیمه عمر بیمه کوثر چیست
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

اگر منظور شما این است که مزایای بیمه عمر چیست، باید به دلایل خرید بیمه نامه عمر مراجعه کنید. هر کس می تواند برای یک هدف خاص، این بیمه نامه را تهیه کند. اما هدف کلی از خرید هر بیمه نامه، داشتن اطمینان خاطر از پوشش و حمایت بیمه ای در مورد خطرات و ریسک های موضوع بیمه است.

اگر منظور شما این است که بیمه عمر کوثر چه مزیتی نسبت به بیمه عمر سایر شرکت ها دارد، نیاز به تحقیق و مقایسه بیش از 30 شرکت بیمه و چندین محصول بیمه ای هر یک از شرکت های بیمه دارد که در چند جمله نمی توان خلاصه نمود.