در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بیمه عمر بیمه کوثر چیست
1 پاسخ
توسط (8,740 امتیاز)

بيمه گذار می تواند پس از پرداخت حداقل یک  سال تمام حق بيمه تا 90% ارزش بازخريد بيمه نامه , درخواست وام نمايد و بيمه گر متعهد به پرداخت آن است .

مدت باز پرداخت وام حداقل1 سال و یا حداکثر 3 سال يا مدت باقيمانده از بيمه نامه ( هر کدام که کمتر باشد ) خواهد بود .

نرخ بهره وام 4 درصد بيشتر از نرخ فنی ( يعنی 22% ) می باشد .

بيمه گذار می تواند نحوه پرداخت اقساط وام را هر شش ماه یا ............... با توافق بيمه گر پرداخت نمايددوست عزیز سلام
اگرچه طرح های بیمه عمر و سرمایه گذاری در شرکت های مختلف با عنواین جورواجور و تاکید بر قسمت های مختلف آن در جامعه، تبلیغ،ارائه و به فروش میرسد باید توجه داشت که پایه و اصل بیمه های عمر و سرمایه گذاری در تمام شرکت های بیمه یکسان و طبق یک قانون است.

  1.  پوشش فوت عادی
  2. پوشش فوت حادثه
  3. پوشش امراض خاص
  4.  سرمایه گذاری و بازنشستگی

 چیزی که تفاوت عمده و اساسی بین بیمه های عمر در شرکت های مختلف ایجاد می کند، به چند چیز بستگی دارد

  1. عملکرد شرکت بیمه
  2.  سود دهی شرکت بیمه
  3.  نوع، نحوه و مدت پرداخت خسارت
  4.  سابقه شرکت بیمه
  5.  وجود کمترین ابهام در طرح بیمه
  6.  شفافیت و مشتری مداری شرکت بیمه
  7.  دسترسی به نمایندگی و پاسخگویی شرکت بیمه
  8.  اعلام سود قطعی برای بیمه گذاران
  9.  ......

تحقیق و بررسی این موضوعات با توجه به اینکه حدود سی و خورده ای شرکت بیمه در کشور فعالیت دارند برای مردم کاری سخت و گاها نشدنی است.
پس بهتر است برای انتخاب یک بیمه عمر متناسب با شرایط خود و خانواده خود، از یک مشاوره آشنا با طرح های بیمه عمر شرکت های مختلف بیمه کمک بگیرید. این کار در یک کارگزاری بیمه که با تمان شرکت های بیمه کار می کند یک امر راحت تری می باشد.