در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
سلام

بهترین شرایط بیمه عمر بیمه کوثر چیست
1 پاسخ
توسط (330,690 امتیاز)

سلام بیمه نامه عمر با توجه به نیاز های هر فرد متفاوت است و باید توسط مشاوره بیمه عمر نیاز های شما بررسی شود و با توجه به نیاز های شما شرایط بیمه نامه تنظیم شود در غیر اینصورت در زمانی که شما نیاز به جبران خسارت دارید شرکت بیمه با توجه به بیمه نامه شما نمی تواند سرویس خوبی به شما دهد

پیشنهاد می کنم برای دریافت بهترین شرایط بیمه با یک مشاور حرفه ای و آگاه مشورت نمایید تا با نیاز های بیمه خود آشنا شوید سپس اقدام به خرید بیمه عمر نمایید

برای معرفی نماینده منتخب بیمه کوثر می توانید  فرم دریافت مشاوره رایگان بیمه به آدرس  https://www.bidbarg.com تکمیل نمایید (در قسمت توضیحات بیمه عمر بیمه کوثر را می خواهید)