در شرکت بیمه توسط
سلام بنده سرنشین بودم وهزینه بیمارستان کامل رایگان بود با کوروکی پلیس ولی بیمه میگه صورت حساب از بیمارستان بگیر خسارت مدیم گرفتم از بیمارستان 12ملیون تومان است یعنی این خسارت را بیمه دانا پرداخت میکنه تمام هزینه دارو عمل جراهی همه 12 ملیون تومان زدن  با تشکور
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام

در صورتیکه مصدوم تحت درمان قرارگیرد . هزینه های پزشکی وی پس از  تایید پزشک معتمد شرکت بیمه حداکثر تا میزان تعهدات بیمه نامه برای هزینه های پزشکی که معادل یک دهم تعهدات فوت و نقص عضو می باشد قابل پرداخت خواهد بود . ( هزینه های بیمارستانی فقط برای سر نشین قابل پرداخت می باشد )