در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام و احترام

بنده در تاریخ 19 خرداد 95 ماشینم را بیمه کردم که متاسفانه در 15 مرداد واژگون شد و راننده مقصر 100 درصدی حادثه اعلام شدم.بعداز انتقال به وسیله اورژانس به بیمارستان دولتی به دلایلی با رضایت شخصی به بیمارستان خصوصی رفتم و حدود 41 میلیون تومان هزینه درمان را نقدا به بیمارستان پرداخت کردم.

1- آیا طبق قانون جدید دیه به من تعلق می گیرد؟

2- هزینه پرداختی به بیمارستان خصوصی را بیمه پرداخت می کند؟ یا باید از بیمارستان طلب کنم؟

3- باتوجه به ماده 92 حوادث ترافیکی بنده به پول هزینه درمانم می رسم؟
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

بله شما میتوانید با ارائه مدارک و صورتحساب بیمارستان تا سقف تعهدات هزینه معالجه بیمه خود

قسمتی از پرداختی خود را دریافت کنید