در بازنشستگی و مستمری توسط
سلام در کارگاهای سد سازی بکار اشتغال دارم درسال89بعلت عدم موافقت بیمه بیکاری مجبور به یک سال با پرداخت حق بیمه حداقل بیمه پردازی کردم و17 ماه بیمه بیکاری اخذ کردم و با درخواست خودم قطع کردم واز سال 92 به شغل تخصصی ام با پایه حقوقی700/000هزار ریال و با رنج افزایش متعارف تاکنون بیمه پردازی کرده ام الان پایه حقوق ام 1/158/300ریال میباشد می خواهم درخواست باز نشستگی کنم شرایط محاسبه اش برمبنای 2سال آخر است یا باید ادامه دهم ضمنا الان باسختی کارحدودا"34 سال سابقه و50سال سن دارم
1 پاسخ
توسط (77,660 امتیاز)
با سلام با تصویب برنامه توسعه ششم میانگین دو سال مبنای بازنشستگی قرار میگیرد وحتی اگر غیر متعارف باشد شما با 50سال سن و30سال سابقه میتوانید بازنشسته شوید وشما با 34روز حقوق میتوانید بازنشسته شوید