در سوابق بیمه توسط
سلام چرا یه سایت درست حسابی نمیتونید بزنید به جای این همه اختلاس و دزدی یه سایت بزنید که مردم بتونن راحت سابقشون رو ببینن شعبه میگه برید تو سایت سایت هم همش پیام " سايت سابقه در حال به روز رسانی می باشد و در حال حاضر آماده بهره برداری نمی باشد، دستورالعمل استفاده از سایت جدید متعاقبا اعلام می گردد"
4 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام سایت سوابق بیمه تامین اجتماعی بروز شده است و اکنون در دسترس عموم قرار گرفته است. برای آموزش ثبت نام و ورود به سایت سابقه بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید

مشاهده سابقه بیمه در سایت جدید تامین اجتماعی