در بازنشستگی و مستمری توسط
حداقل میزان حقوق بیمه تامین اجتماعی برای بازنشستگان چقدر است؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام بسته به سابقه شما و میزان حق بیمه متفاوت است ولی اگر 20 سال سابقه بیشتر دارید نباید دریافتی شما از حداقل های قانونی وزارت کار کمتر باشد

ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی

مستمری از کارافتادگی کلی و مستمری بازنشستگی‌ و مجموع مستمری بازماندگان در هر حال نباید از حداقل مزد کارگر عادی کمتر باشد.

 اطلاعات تکمیلی در :

شرایط بازنشستگی

همه چیز در مورد قانون تامین اجتماعی