در مرخصی زایمان و استعلاجی توسط
من تصمیم به استفاده از بیمه بیکاری بعد از استعلاجی زایمان را داشتم اما با پیگیری از شعبه تامین اجتماعی به من گفتن با توجه به مصوبات یکسال اخیر امکان استفاده از بیمه بیکاری بعد از استعلاجی زایمان نیست هرچند قبلا این امکان وجود داشت .خواهشمندم در صورت وجود راه حلی جهت این مشکل راهنمایی فرمایید . با تشکر
2 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام در صورتی که کارفرما شما را اخراج کند (یعنی اخراج از سمت کارفرما باشد) و تایید اداره کار مبنی بر اخراج از سمت کارفرما شما می تونید از بیمه بیکاری استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در

شرایط بیمه بیکاری