در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
ایا بعد از3 سال پرداخت بیمه عمروتامین اتیه پاسارگاد میشه مدت قرارداد رو از 30 سال به 5 سال کاهش داد؟
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)
با سلام.  با کاهش دادن سال های قرارداد به 5 سال ممکن است بیمه گذار متضرر گردد زیرا در بیمه های عمر و سرمایه گذاری معمولاً از 5 سال به بعد شروع به سود دهی میکنند. شما میتوانید در سال پنجم بیمه نامه را بازخرید نمایید. ولی اگر توان پرداخت ندارید و هم نمیخواهید ضرر کنید یک ماه قبل از سر رسید قرارداد پوشش های بیمه ای را کاهش داده و اگر مایل باشید میتوانید حق بیمه ها را هم کاهش دهید تا بتوانید تا 7 سال دیگر پرداخت کنید که بابت این بیمه نامه سود خوبی دریافت کنید. در غیر این صورت فقط پوشش ها را کم کرده و سال پنجم بیمه نامه را بازخرید نمایید