در دیه و بیمه خودرو توسط
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
درصورت خرید خودرو دارای تخفیف ۸ ساله بیمه ٬ درقانون جدید تخفیف به خریدار جدید منتقل میشود یا ن؟
6 پاسخ
توسط (56,040 امتیاز)

با سلام ،

طبق قانون جدید دارنده خودرو بشرط اینکه تمام تخفیف های بیمه نامه برای شخص خودش باشد قابل انتقال به خودرو جدید خود می باشد ، ولی هنوز این مسئله جا نیافتاده است ، ضمنا فقط خودروهایی که از صفر دست شما بوده اند تمام تخفیفات متعلق به شماست . ولی کماکان چون هنوز بسترزیرساختی این قانون مهیا نیست و هنوز مردم بیمه ثالث را با تخفیف به شخص دیگر انتقال می دهند و این تخفیفات حتی در نرخ ماشین شما هم در قیمت گذاری دخیل می باشد رغبت عمومی به این امر هنوز کم است.

موفق و پیروز باشید - مهندس محمد حسین یمکان گز - نماینده 3247 بیمه پاسارگاد - شهر اندیشه - مشاور بیمه ای شما