در دیه و بیمه خودرو توسط
چرا تخفیفات بیمه شخص ثالث بعد از فروش   خودرو به مالک جدید تعلق میگیرد و یک راننده حاذق بعد از خرید هر خودرو جدید از مزایای تخفیفات عدم خسارت بر خوردار نیست و بر عکس یک راننده خاطی   طرفا به دلیل خرید همان خودرو از مزایای مهارت و قانونمندی راننده قبلی برخوردار شود جدا از اینکه این منصفانه تیست بلکه در جهت منافع شرکتهای بیمه هم نمیباشد
1 پاسخ
توسط (6,770 امتیاز)

با سلام

دستورالعمل ويژه انتقال تخفيف عدم خسارت بيمه نامه شخص ثالث

كارشناسان همیشه سعی داشتند كه بیمه نامه شخص ثالث را وابسته به راننده و فرد نمایند و از تعلق آن به خودرو فاصله گرفته و در هنگام ریسك سنجی آن در واقع طرز راننده را عامل اصلی قرار دهند. البته نوع خودرو در میزان ریسك تاثیر خواهد داشت.
در گذشته و تقریبا در حال حاضر هر فرد هنگام فروش خودرو، بیمه نامه شخص ثالث را نیز به همراه آن واگذار می نماید در این حالت راننده پرخطر و كم خطر با هم تفاوت نداشته و اگر چند سال تخفیف برای رانندگی صحیح به راننده تعلق گرفته باشد به سادگی به راننده ای واگذار می شود كه معلوم نیست چه ریسكی دارد.

موضوع ماده 12 تعرفه حق بيمه وتخفيف وتقسيط در حق بيمه مصوبه هیئت وزیران  :

موضوع ماده 8 قانون اصلاح قانون بيمه اجباري شخص ثالث مصوب سال  1387 در صورت انتقال قطعي مالكيت وسيله نقليه ، انتقال دهنده تا قبل از انقضاي مدت اعتبار بيمه نامهمي تواند تخفيف وسيله نقليه منتقل شده رابه وسيله نقليه از نوع مشابه متعلقبه خود يا افراد درجه اول خود منتقل نمايد. بيمه گر مكلف است سوابق تخفيف عدم خسارت وسيله نقليه منتقل شده را به وسيله نقليه جايگزين انتقال داده وتخفيف مربوط را با كسر مدت باقي مانده وسيله نقليه منتقل شده در بيمه نامهوسيله نقليه جايگزين اعمال نمايد. حق بيمه وسيله نقليه منتقل شده در سررسيدبيمه نامه آن بر اساس سوابق بيمه گذار جديد دريافت خواهد شد.

برای دیدن متن كامل مصوبه ذكر شده اینجا كلیك نمایید.

* هردو وسیله نقلیه باید بنام شخص واحد یا بستگان درجه 1 بیمه گذارباشد.
* انتقال بیمه نامه صرفا به خودروهای مشابه امکانپذیراست

* انتقال سند مالکیت باید بصورت قطعی باشد هرنوع وکالت(اعم از تعویض پلاک،کاری،بلاعزل) یا قولنامه قابل قبول نمی باشد
* اسقاط خودرور :درصورت تحویل به مرکز اسقاط با ارائه بیمه نامه خودروی اسقاطی و گواهی اسقاط انتقال انجام می گیرد

مدارک لازم جهت بررسی احراز شرایط انتقال تخفیف:

1- اصل و کپی سند خودروی جدید(قطعی)
2- بیمه نامه خودرو جدید
3-کپی سند خودروی قدیم
4-کپی بیمه نامه خودروی قدیم
5-اصل الحاقیه حذف سوابق خودروی قدیم (درصورت اسقاط خودور لازم نیست)
درصورت اسقاط خودرو :
6- اصل بیمه نامه خودروی قدیم
7-اصل و کپی گواهی اسقاط

پايدار باشيد