در بیمه تامین اجتماعی و اداره کار توسط
سلام و روز بخیر
بنده روزی سه ساعت و.نیم از شنبه تا چهارشنبه جایی مشغول بکار هستم، خواستم ببینم میزان حقوق دریافتی من دقیقا چه مقدار هستش و بر اساس 22 روز در ماه حساب میشه یا 30 روز، در واقع تعطیلات جز روزهای محاسبه شده برای حقوق قرار میگیره یا خیر؟ و دوم اینکه برای حق بیمه آیا از این حقوق دریافتی باید چیزی کسر بشه؟ممنون میشم پاسخ بدین.
1 پاسخ
توسط (15,920 امتیاز)

باسلام
خدمتتان عرض شود که ساعات کار بقرار44ساعت درهفته یعنی 192ساعت درماه های 30 روزه و200ساعت درماههای 31روزه میباشد.
ساعات کارکرد بیش از این درماههای بدون تعطیلات رسمی بعنوان اضافه کار وکمتر ازان کسرکار محاسبه خواهد شد.