در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام وخسته نباشید،من ازدواج کردم والان ۲ساله که تحت پوشش هیچ بیمه ایی نیستم خواستم ببینم شرایط خاصی هست که من خودم به تنهایی بتونم دوباره تحت پوشش بیمه پدرم که بازنشسته نیروی انتظامی هستن قراربگیرم!؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام خیر در حال حاضر شما تحت تکفل همسرتان هستید و می توانید از بیمه همسرتان استفاده نمایید

و در صورتی که همسرتان هم بیمه ندارد می توانید از بیمه سلامت برای خدمات درمانی و بیمه عمر برای بازنشستگی استفاده نمایید