در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
باسلام، من ازدواج کردم والان تحت پوشش هیچ بیمه ایی نیستم خواستم بدونم شرایطی هست که بتونم مثل قبل تحت پوشش بیمه پدرم که بازنشسته نیروی انتظامی هستن باشم!؟
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)
سلام خیر در حال حاضر شما تحت تکفل همسرتان هستید و می توانید از بیمه همسرتان استفاده نمایید

و در صورتی که همسرتان هم بیمه ندارد می توانید از بیمه سلامت برای خدمات درمانی و بیمه عمر برای بازنشستگی استفاده نمایید