در خدمات درمانی و دفترچه بیمه توسط
با سلام و خسته نباشید اگر شخص مادر خویش را چند سال تحت تکفل خود قرار دهد و دفترچه بیمه برایش بگیرد اگر قصد داشته باشد او را از تحت تکفلی( به دلیل اینکه یکی دیگر از فرزندان اقدام به تحت تکفلی نمونده)  در بیاورد چه اقداماتی لازم است ؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام کفالت والدین را می توان به فرزند دیگر انتقال داد برای اینکار به شعبه باید مراجعه نمایید و درخواست انتقال کفالت بیمه والدین به فرزند دیگر را بدهید

اطلاعات بیشتر در

در صورتی که پدر و مادر تحت تکفل یکی از فرزندان باشند می توان بیمه آنها را به فرزند دیگری انتقال داد ؟