در شرکت بیمه توسط
آیا شرکت های بیمه ایرانی بیمه اتکایی دارن ؟ اگر دارن شرکت خارجی بیمشون کردن یا شرکت ایرانی ؟

اگه مثلا تهران زلزله بیاد کدوم شرکت بیمه میتونه این همه خسارت بده برای مقابل با این ریسک و ریسک های شبیه این شرکت های بیمه چه راهکاری دارن ؟
2 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

شرکتهای بیمه طبق قانون باید بخش مشخصی از بیمه نامه های خودشون رو نزد بیمه گران اتکایی انتقال دهند

از جمله شرکتهای بیمه اتکایی ایرانی به شرکت امین و ایرانیان اشاره کرد و نیز برخی شرکتهای ایرانی نزد شرکتهای خارجی مانند مونیخ ری و سایر شرکتها به نسبت های متفاوت بیمه اتکایی دارند

ضمنا یادآور میشوم متاسفانه خیلی از مناطق و ساختمانهای موجود در تهران یا  بیمه نامه ندارند و اگر دارند بیمه نامه کاملی نمیباشد و در صورت بروز خسارت قطعا بیشترین زیان و نگرانی برای افراد فاقد بیمه و یا فاقد بیمه نامه کامل میباشد نه شرکتهای بیمه

نظر شما رو به اتفاق سال گذشته در مورد سیل کن جلب میکنم که از بین روستاهای دچار خسارت فقط یک روستا بدلیل داشتن بیمه نامه و آنهم به لطف آینده نگری دهیار محترم آن روستا توانستند از شرکت بیمه رازی خسارت خودشون رو دریافت نموده و با خیال آسوده نسبت به بازسازی روستا اقدام نمایند و در مقابل سایر روستاها با هزینه های هنگفتی مواجه شدند