در دیه و بیمه خودرو توسط
راننده بانک هستم که با ماشین خودم مسیولین وبازرسان بانک جابجا میکنم بیمه بدنه انجام داده بودم نوع کاربری شخصی زدم بخسارت خورد البته خارج ازتایم اداری ایادرسته ک چون کاربری شخصی زده بودم نبایدهیچ مبلغ خسارتی بهم داده بشه؟
1 پاسخ
توسط (220 امتیاز)
با سلام و آرزوی قبولی طاعات

اصل حسن نیت در بیمه، امروزه به عنوان یک قاعده در صنعت بیمه  مطرح می شود
یکی از راه های ارزیابی ریسک در بیمه همین اصل می باشد
اگر فرد در ابتدا تمامی موارد را اعلام کند، با کمی هزینه بیشتر می تواند در چنین مواقعی هیچ گونه ناراحتی نداشته باشد
از نظر این اصل خسارت به شما تعلق نمی گیرد
ارادتمند - احسان اسدالهی