در بیمه درمان تکمیلی توسط
شرایط بیمه تکمیلی تامین اجتماعی-درمان  ونحوه بیمه شدن وپرداخت آن به چه صورت است.
2 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

بهترین پاسخ

با سلام

بیمه تامین اجتماعی بیمه گر پایه محسوب میشود و حداقل 30% هزینه های درمانی را پرداخت میکند.برای جبران سایر هزینه ها میبایست بیمه درمان تکمیلی خریده و تحت پوشش قرار گیرید. که اگر به صورت انفرادی هستید به بیمه ملت یا آتیه سازان حافظ یا اگر در صنف خاصی فعالیت میکنید به اتحادیه و انجمن صنف خود مراجعه نمایید.

تعهدات بیمه تکمیلی آتیه سازان حافظ