در بیمه آتش سوزی توسط
با سلام

خواهش میکنم اگر کسی ایده و طرحی برای فروش بیمه آتش سوزی به منازل مسکونی داره منو راهنمایی کنه.ممنونم
1 پاسخ
توسط (28,870 امتیاز)

با سلام

از آنجایی که هنوز فرهنگ بیمه در ایران خوب شکل نگرفته و در صورت احساس خطر و یا اجبار بیمه نامه خریداری میکنند این روش پیشنهاد میشود:

یکی از ساده ترین کار ها برای فروش بیمه آتش سوزی مسکونی و ...

این است که مکانهایی که سابقه آتش سوزی داشته اند را شناسایی کنید و به آن منطقه رجوع کنید و شروع به فروختن این بیمه به خود محل وقوع حادثه و اطرافیان نزدیک به حادثه نمایید

پس تنها چیزی که ما نیاز داریم آدرس مکان هایی است که تجربه این حادثه را داشته باشند

یکی از این تکنیک ها گرفتن نشانی محل و قوع آتش سوزی از آتش نشانی می باشد که از این طریق به راحتی این مکان ها را شناسایی می توان کرد و فروش های موفقی را تجربه نمود.