در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
با سلام. مجوز ها یا سایر مدارک مورد نیاز جهت تاسیس یک شرکت تابعه شرکت بیمه که خدمات اختصاصی ارائه می دهد، چه مجوزهایی هستند و از چه مراکزی باید آنها را اخذ نمود؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
سلام

در صنعت بیمه مراکز ارائه خدمات بیمه ای به شرح زیر است:

ستاد مرکزی شرکت بیمه

شعب شرکت بیمه

نمایندگی شرکت بیمه

نمایندگی های سراسر کشور زیر نظر شعبه اای مربوطه هستند و شعب نیز زیر نظر ستاد مرکزی شرکت های بیمه اداره می شوند.

واحدی تحت عنوان شرکت تابعه در ارائه خدمات بیمه ای تعریف نشده است.

یک واحد خدمات بیمه ای هم وجود دارد به نام کارگزاری بیمه (دلال رسمی ) که مجاز به واسطه گری بین بیمه گذار و شرکت های بیمه است.

غیر این مواردی که ذکر شد هیچ واحد دیگری مجاز به ارائه خدمات بیمه ای نیست و تخلف است.

برای اطلاع از شرایط اخذ کد نمایندگی هر یک از شرکت های بیمه، به وبسایت شرکت ها و آیین نامه 75 مصوب شورای عالی بیمه مراجعه کنید.

برای کسب اطلاع از شرایط اخذ کارگزاری رسمی نیز به وبسایت بیمه مرکزی و آیین نامه 92 مصوب شورای عالی بیمه مراجعه کنید.