در لیست بیمه توسط

یه سوال داشتم. برای گرید شرکت یکی از مدارک مورد نیاز لیست ارسالی بیمه از طریق شرکته

. برای بیمه بازرس میفرستن و شرکتم تازه تاسیسه. هنوز کاری چیزی نگرفتم. راهی وجود داره بتونم بیمه رو رد کنم قانونش چیه ممنون میشم کمک کنین.

1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
باسلام.
میتوانید از طریق اخذ کد کارگاهی برای دفتر مرکزی،برای کارکنان اداری شرکت لیست بیمه واریز نمایید.