در لیست بیمه توسط
سلام

رتبه بندی شرکت های بیمه عمر چگونه است ؟
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز برای بیمه های عمر رتبه بندی وجود ندارن
شما براساس نیازهای خود به کتهای بیمه مراجعه میکنید و هر شرکتی خدماتی را اائه میکند که بیشتر شرکت های بیمه در بخش درمانی تقریبا برابر هستند و یا پوششهای بیشتر یا کمتری درند
اما نسبت توانگری شرکت های بیمه توسط بیمه مرکزی اعلام میشود که یکی از عوامل مهم در انتخاب شرکت است
همچنین شما باید علاوه بر پوششها به میزان سود دهی شرکت در سالهای گذشته نیز توجه فرمایید.
لطفا نیاز ها و هدف خود از بیمه عمر را اعلام فرمایید تا شرکتهای مطبوع به شما معرفی شود.