در بیمه بیکاری توسط (150 امتیاز)
با سلام و خسته نباشید خدمت شما
من حدود دو سال سابقه بیمه در فروشگاه زنجیره ای فروش مرغ و ماهی دارم والان به کار اوضاع بد فروشگاه من و چند نفر دیگر را اخراج کردن و من در کلینیک ترک اعتیاد پرونده دارم و تحت درمانم . میخواستم بدونم میتوانم بگویم که تحت درمان ترک اعتیادم که بیمه بیکاری بهم بدن. اصلا میشه که به خاطر اعتیاد بهم بیمه بیکاری ندن. باتشکر
1 پاسخ
توسط (54,350 امتیاز)
باسلام

لزومی به عنوان کردن این موضوع نیست با در دست داشتن مدارک به اداره کار مراجعه فرمایید