در بیمه بیکاری توسط
با سلام و خسته نباشید. من حدود دو سال در فرشگاه زنجیره ای مرغ و ماهی فروشی کار میکنم و دو سال سابقه بیمه دارم . الان به خاطر اوضاع بد فردشگاه دارند کارگرهارو اخراج میکنن. من در کلینیک ترک اعتیاد پرونده دارم و تحت درمانم میخواستم بدونم با شرایطی که دارم و تحت ترک اعتیاد هستم بیمه بیکاری بهم تعلق میگیرد.با تشکر
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)

سلام داشتن پرونده ترک اعتیاد دلیلی برای پرداخت نشدن مقرری بیمه بیکاری نمی باشد و صرف داشتن شرایط لازمه شما می تونید از این مقرری استفاده نمایید

اطلاعات بیشتر در :

شرایط بیمه بیکاری