در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط
سلام بنده یک جوشکارلوله کش گازهستم که ازسال 1389بیمه شدم وتا اواخرسال1395پول بیمه خودمو دادم ولی بدلیل اینکه کارایزوگام هم انجام میدادم ومغازه گرفتم اجاره ای که بتونم بهترمشتری جذب کنم که دنبال پروانه رفتم وپروانه کسب گرفتم وبدلیل اجاره بالا وکمبودکارناچارا مغازه رو درعرض سه ماه پس دادم بخشنامه شد اونایی که جوازدارن نمیتونن بیمه کارگرساختمانی داشته باشن وبیمه منو باطل کردن حال بنده باید چیکارکنم که توان پرداخت بیمه ازادرو ندارم اگه باباطل کردن جوازکسب مشکل بنده حل میشه لطفا بگین این کاررو میکنم ولی سوال کردم ازکارمندهای بیمه میگن نمیشه خواهشن یه راه حل نشونم بدین، باتشکر ازشما
توسط
انتقال داده شده توسط
سلام بیمه من قطع شد دوباره اقدام کردم اومدن برای باز دید تایید کردن که کارگر ساختمانیم برای ادامش باید چه کار کنم ممنونم بنده کارگر ساختمانی و گچکار هستم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
سلام با مراجعه به شعبه در خواست بازرسی و ارایه تاییدیه از اتحادیه مبنی برابطال جواز نسبت به ثبت نامه در بیمه کارگران ساختماعی اقدام نمایید