در بیمه اختیاری و بیمه مشاغل آزاد توسط (100 امتیاز)
بنده پنج سال سابقه بیمه ساختمانی دارم و نیمه دوم سال قبل رو تو شرکت مشغول شدم و از طریق شرکت بیمه رد شد و اول امسال اومدم بیرون و دوباره بیمه ساختمانی رو پیگیر شدم.

سازمان با عدم توجه به سابقه شش ماهه دوم پارسال که از طرف شرکت بیمه رد شد فیش گردش حساب بیمه صادر کرد به مبلغ 800 هزار تومان برای شش ماه که سابقه هم ردشده برام

.حالاازعیدبه بعدهرچی فیش صادروپرداخت شده تاالان توسوابقم ثبت نشده ومیگن تاون بدهی روپرداخت نکنی ثبت نمیشه.من باید چیکارکنم.که بتونم ازبیمه ودفترچه استفاده کنم
1 پاسخ
توسط (700 امتیاز)
با توجه به اینکه بیمه کارگران ساختمانی در بدو بیمه شدن سازمان تامین اجتماعی با شما قرارداد بسته می شود به دلیل هم پوشانی بیمه مجاز به استفاده از بیمه دیگر نمی باشید و چنانچه کارت مهارت شما دارای اعتبار باشد باید مدتی را که در شرکت لیست بیمه ای رد شده است مجدا با توجه به نرخ بیمه کارگران ساختمانی همان سال به تامین اجتماعی مرداخت نمایید و تا پرداخت کامل بدهی صدور فیش و تمدید دفترچه مقدور نمی باشد و مشمول جریمه دیرکرد نیز می شود