در پرداخت حق بیمه توسط
نظربه اینکه برخی متقاضیان پروانه ساختمانی بخشی از مراحل دریافت پروانه ساختمانی از جمله مراجعه به شهرداری  و پرداخت عوارض مربوطه را در سال 94 انجام ولیکن صدور پروانه ساختمانی درسال 95 انجام شده است درخصوص چگونگی محاسبه و وصول و یا عدم وصول حق بیمه ساختمانی چگونه خواهد بود؟
1 پاسخ
توسط (328,530 امتیاز)
باتوجه به آئین نامه اجرائی مواد (٣) و (٥) قانون بیمه‌اجتماعی کارگران ساختمانی، حق بیمه سهم کارفرما به ازای هر متر مربع ساختمان برابر حاصلضرب ضریب حق بیمه در حداقل دستمزد ماهانه مصوب شورای عالی کار در سال صدور پروانه می باشد بنابراین لازمست بهنگام گواهی پایان کار وفق دستور اداری شماره ٥٠٢٠/١٢٨٤ مورخ ٩٢/١٢/٢٨ اقدام گردد .