در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط
سلام خسته نباشید . من توی دفتر بیمه کار میکنم تقریبا یک ماه پیش یه آقایی به دفترمون مراجعه کرد که براشون بیمه بزنم . و بیمه براشون زدم دوتا بیمه داشتن اون یکی هم دادن زدم . الان بعد یک ماه معلوم شد که بیمه های قبلیش جعلی بوده و بیمه هایی که من صادر کردم همه چیزش درسته به جر یک عدد در شماره موتور که انگار کل بیمه رو عوض کرده .  بدجور به دردسر افتاد صاحب کارم من و سرزنش میکنه همش در حالی که من همیشه همینجوری بیمه صادر میکردم و بخاطر همون یک عدد بد جور به دردسر افتادم  من کلا ماهی 300 حقوقمه اون وقت این خسارتی که این بیمه ها میزنن 1/200/000 من باید چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟
1 پاسخ
توسط (21,160 امتیاز)

باسلام

متاسفانه افراد سود جو با جعله مدارک واسناد بیمه چند وقتی هست که کل نمایندگی ها رو به دردسر انداخته اند وهیچ کاری نمیشه کرد.

وهزینه مابه التفاوت هم به عهده نماینده ویا کرامند میباشد.

از این به بعد قبل از صدور بیمه نامه استعلام خسارت واستعلام اصالت رو حتما بگیرید وعجله ای بیمه نامه ای صادر نکنید.