در سوالات کارشناسان و نمایندگان بیمه توسط (110 امتیاز)
سلام.من 1 ماهی میشه که در بیمه کار میکنم.چند روز پیش بیمه ای رو زدم(شخص ثالث اقساطی کارکنان ارتش)که فیش حقوقی مال خودش نبود و  به اشتباه به جای اینکه مشخصات فیش حقوقی رو وارد کنم مشخصات شخص با کارت ماشین رو وارد کردم.حالا باید پول بیمه رو از جیب خودم بدم یا حل شدنیه؟
1 پاسخ
توسط (2,460 امتیاز)

دوست خوبم

در صورت اشتباه در ثبت مشخصات بیمه گذار و یا مشخصات خودرو با ثبت الحاقیه تصحیح میشود

در صورت اشتباه در قسمت مالی باید با واحد مالی بیمه کوثر هماهنگ نمایید.