در مفاصا حساب بیمه توسط
شرکت پیمانکاری هستیم که قراردادی با کارفرما بسته ایم و برای انجام آن، قراردادی نیز با پیمانکار خارجی که مقیم ایران نیست منعقد کرده ایم

تکلیف اخذ مفاصا حساب و پرداخت هزینه های آن با توجه به اینکه کارفرما با استناد به قانون بیمه اتباع خارجی، کسورات بیمه از ما کسر نکرده چیست؟
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
ماده 38 قانون تامین اجتماعی صراحتا اعلام نموده که قراردادهای فی مابین کارفرما وپیمانکار مشمول اخذ مفاصا حساب میباشد

شما بعنوان پیمانکار اصلی و پیمانکار شما بعنوان پیمانکار دسته دوم مکلف به ارایه مفاصا حساب به کارفرمایان خود میباشند اگر قرارداد شما با پیمانکار بصورت ارزی میباشد با درخواست شما از تامین اجتماعی جهت اخذ مفاصا حساب نسبت به تسعیر نرخ ارز از سوی بانک مرکزی ( به در خواست سازمان تامین اجتماعی) در مدت قرارداد اعلام و پس از تبدیل آن به پول رایج اقدام به محاسبه بر اساس نوع پیمان و اعمال ضرایب و در انتها اخذ مفاصا حساب توسط تامین اجتماعی به پیمانکار در خصوص قرارداد فوق میگردد