در خرید بیمه سربازی توسط

سلام

من معافیت سربازی بابت متولدین اول مهر 1336 دارم و ازسال 1369 سابقه بیمه دارم و تاامروز 18 سال و یک ماه 11 روز سابقه بیمه دارم ایا با توجه به سابقه بیمه و سن نیاز به خرید سابقه بیمه سربازی را برای بازنشستگی دارم . لطفا مبلغی که بابت خرید بیمه سربازی به من تعلق میگیرد و زمان بازنشستگی رابفرمایید

خواهش دوم اینکه ایا برای بیمه عمر چه شرایطی لازم است داشته باشیم و با چه مبلغی در ماه و چه سازمان بیمه گذاری ایا تامین اجتمایی ویا دیگر بیمه گذار .

سپاسگزارم

جواد

1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام با توجه به اینکه شما از سربازی معاف شده اید و مدت سربازی را سپری نکردید نمی توانید این مدت را خریداری نمایید

خرید سربازی برای افرادی است که خدمت سربازی رفتن

در مورد سوال 2 هم می توانید به صورت جدا گانه مطرح نمایید

اطلاعات بیشتر در :

مقررات خرید بیمه سربازی