در خرید بیمه سربازی توسط (100 امتیاز)
با سلام ،من در سال  1357سربازی خود را در سپاهی دانش ( سرباز معلم فعلی) با دیپلم گزرانده ام ،خواستم بپرسم آیا برای خرید بیمه سربازی باید هزینه پرداخت کنم ،با توجه به اینکه در آن سالها حقوق دریافت میکردم ؟ و اگر باید پرداخت کنم تقریبا چقدر خواهد بود؟؟
1 پاسخ
توسط (68,810 امتیاز)
با سلام

بله باید بابت مدت خدمت خود هزینه انتقال مدت خدمت را به ماخذ7درصد زمان درخواست پرداخت نمایید

عنوان سپاه دانش تاثیری در موضوعیت سربازی ندارد و در واقع مدت خدمت خود را معلم بود اید وکارت پایان خدمت توسط یگان خدمتی صادرشده است

مبلغ پرداختی معادل کل خدمت سربازی ضربدر 7درصد آخرین حقوق در زمان درخواست میباشد